Forever Freedom – za jačanje kostiju i hrskavica (osteoporoza, artritis…)

Akcija!

1,050.24 Kn 892.68 Kn

Forever freedom – Osteoporoza, reumatoidni artritis i bolovi u kostima.

Riješite problem sa bolovima u tijelu na prirodan način pomoću 100% prirodne Aloe Vere, obogaćene glucosamin sulfatom, chondroitin sulfatom i methyl sulfonyl methanom

Forever freedom, je napitak  s okusom naranče, dodatkom fruktoze i hondroprotektiva:

glucosamin sulfata (GS)

chondroitin sulfata (CS)

methyl sulfonyl methana (MSM) rješenje je za razne oblike bolesti i oštećenja zglobova, kostiju i cjelokupnog skeleta.

Glucosamin i chondroitin supstance su koje se prirodno nalaze u sastavu hrskavice!

Starenjem se, gube i pojavljuje se mogućnost različitih degenerativnih bolesti kao što su: osteoporoza, osteoartritis, reumatoidni artritis te različiti bolovi u kostima…

Oralnom nadoknadom glucosamin sulfata i chondroitin sulfata osigurava se ponovna izgradnja istrošene hrskavice, vraća se elastičnost i pokretljivost zglobova te smanjuje upalne procese u organizmu.

Methyl sulfonyl methan je organski sumpor, koji djeluje protuupalno, sprječava bolesti i grčenje mišića, te smanjuje upalu u organizmu i mišićima.

Opis

Osteoporoza, artritis, prijelomi kostiju…

Forever Freedom udružuje Aloe veru, tvari koje pomažu u održavanju pravilna rada zglobova i pokretljivosti, i ukusni okus narančina soka.

Uzeli smo glukozamin-sulfat i hondroitin-sulfat-dva, prirodne elemente poznate po pomoći u održavanju zdrave funkcije zglobova i njihove pokretljivosti, spojivši ih našim stabiliziranim gelom Aloe Vere.

Tome smo dodali vitamin C te MSM, glavni izvor prirodno dostupnog sumpora koji je potreban da bi tijelo očuvalo zdrava vezivna tkiva i funkciju zglobova.

Glukozamin-sulfat i hondroitin-sulfat prirodne su tvari koje pomažu u očuvanju strukture i pravilne funkcije hrskavice, održavajući taj prirodni „amortizer udaraca“ vlažnim.

Također pomažu u zadržavanju tekućine za podmazivanje unutar zgloba i održavanju potrebne viskoznosti, dopuštajući jednoj površini da slobodno kliže preko druge.

Kako tijelo stari, u manjoj je mogućnosti proizvesti te prirodne elemente potrebne za zdravlje hrskavice, što dovodi do trošenja zglobova.

Forever Freedom izvor je preporučene količine glukozamin-sulfata (1.500 mg), hondroitin-sulfata (1.200 mg) uz dodatnih 750 mg MSM-a i 250 mg vitamina C na dozu od 118 ml.

U kombinaciji glukozamin-sulfat, hondroitin-sulfat, vitamin C i MSM pružaju glavnu zaštitu protiv degenerativnih promjena.

Kao i ostali FLP-ovi proizvodi, te su hranjive tvari prirodnog izvora i smatraju se izuzetno sigurnima.

Preporučena dnevna količina 2x 0,5 dl.

*Proizvodi su dodatci prehrani na prirodnoj bazi i ne zamjenjuju terapiju koju je prepisao vaš liječnik!

 

Pojedinačno naručivanje proizvoda!

Kompanija Forever Living Products je veleprodaja te nije moguće naručivanje pojedinačnih proizvoda putem web trgovine.

Ako želite naručiti pojedinačan proizvod, molimo vas da unesete vaše ime i email adresu u nastavku, kako bi vam poslali upute za pojedinačnu kupovinu!

Zahvaljujemo se na razumijevanju – Tihana Bedeniković (nezavisni poslovni partner kompanije Forever Living Products)

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

 
%d blogeri kao ovaj: