Aloe Vera – Ne propustite akciju na 3 boce gela

Akcija!

768.66 Kn 653.34 Kn

Aloe Vera gel, zamislite da zarežete list aloe i pijete čisti gel neposredno iz biljke. Naš Aloe Vera Gel Forever najbliži je prirodnome čistome gelu dobivenom iz biljke. Čudesan list aloe sadrži više od 75 hranjivih sastojaka i 200 ostalih spojeva, uključujući 20 minerala, 18 aminokiselina i 12 vitamina. Proizvod patentiranog stabilizacijskog procesa aloe, Aloe Vera Gel Forever omiljen je među onima koji žele očuvati zdrav probavni sustav i prirodnu energetsku razinu.

Opis

ALOE VERA 

Aloe Vera gel je bogati koktel mesnatog dijela biljke i tekućine, prvi je koji je dobio certifikat Međunarodnog znanstvenog savjeta za Aloe Veru (International Aloe Science Concil), čini ovaj proizvod autentičnim, čistim proizvodom prirode. Svakodnevnim konzumiranjem, bilo čistog gela ili pomiješanog s vodom ili s iscijeđenim voćnim sokom. Aloe Vera Gel predstavlja jednu od najbogatijih nadopuna ishrani koja je prisutna na tržištu.

 

KAKO DJELUJE ALOE VERA GEL?

Ako se pije kao napitak (oralna upotreba), vrlo efikasno djeluje na brojne funkcije organizma: jača imunološki sustav, uništava viruse, štetne bakterije, smanjuje upale, čisti organizam, potiče metabolizam i pravilnu funkciju svih organa. Potiče probavu, neutralizira želučanu kiselinu. Prodire kroz stjenku probavnog trakta, čisti crijevne resice od naslaga i na taj način ispire štetne bakterije. Smanjuje količinu gljivica u organizmu, regulira pH vrijednost stolice, pomaže kod proljeva i zatvorenosti.

Kod lokalne upotrebe u obliku sprejeva, krema i kapi, idealno je sredstvo za njegu kože, alergije, zacjeljivanje rana i opeklina, zaustavljanje krvarenja iz rana, kod bolova u zglobovima i mišićima, za njegu zubi i usne šupljine (upala desni, paradentoza, afte), njegu i bolesti očiju (konjunktivitis, mrena…).

 

ZA ŠTO KORISTITI ALOE VERA GEL?

Bolesti imunološkog sustava (tumori, karcinom, AIDS)

  • čisti Aloe Vera Gel djeluje antitumorski i antikancerogeno jer sadrži sastojke koji sprečavaju priljev krvi u tumor, a time i sam rast tumora (alfa faktor, blokira dotok krvi u rastući tumor). Može biti dopunska terapija, te svojim djelovanjem smanjuje štetne nuspojave kemo terapije. Tvari koje se nalaze u Aloe Veri pomažu pri uništavanju tumora.

 

Srce i krvne žile

  • snižava razinu kolesterola u krvi i krvni tlak te smanjuje učestalost napada angine pektoris i jača srčani mišić.

 

Šećerna bolest

  • regulira i snižava razinu šećera u krvi, smanjuje oscilacije šećera (posebno važno kod bolesnika na inzulinu).

 

Jetra i žuč

  • detoksicira i regenerira, te poboljšava rad jetre. Preporučuje se kao dodatna terapija kod bolesti žuči, ciroze jetre, akutnog i kroničnog hepatitisa i masne jetre.

 

Mokraćni putovi i prostata

  • ublažava akutne i kronične upale, djeluje i na bakterije koje su otporne na antibiotike (npr. Escherichia Colli).

Jednostavno savršen napitak Aloe Vera gel, za zdravlje i dobrobit cijelog Vašeg organizna!

*Proizvodi su dodatci prehrani na prirodnoj bazi i ne zamjenjuju terapiju koju je prepisao vaš liječnik!

 

Pojedinačno naručivanje proizvoda!

Kompanija Forever Living Products je veleprodaja te nije moguće naručivanje pojedinačnih proizvoda putem web trgovine.

Ako želite naručiti pojedinačan proizvod, molimo vas da unesete vaše ime i email adresu u nastavku, kako bi vam poslali upute za pojedinačnu kupovinu!

Zahvaljujemo se na razumijevanju – Tihana Bedeniković (nezavisni poslovni partner kompanije Forever Living Products)

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

 
%d blogeri kao ovaj: