infinite

Infinite – SVE ŠTO ŽENI TREBA

INFINITE – Jedini paket koji hrani kožu iznutra i izvana!

Infinite – Zamislite vašu kožu kao sočnu šljiva – vlažna, napeta i glatka. Međutim, kako starimo, naša koža brže gubi vlagu i vanjskim utjecajima poput onečišćenja i sunca, naša koža gubi elastičnost, sjaj i čvrstoću.

Iako se ne možemo vratiti unazad, možemo vratiti ravnotežu vlage kože, stimulirati zdravu razinu kolagena i smanjiti pojavu sitnih linija i bora – čineći vašu kožu više nalik svježe ubranoj šljivi.

S Infinite of Forever, stvorili smo novi način doživljavanja Aloe.

Naši su stručnjaci pronašli su peptide, prirodne minerale, botanike, pustinjske biljke i najnoviju znanost o koži koja ne samo da nadopunjuje Aloju, već i povećava njegovu učinkovitost i korist.

Ne samo da ćete vidjeti razliku, nego ćete ju i osjetiti.

Infinite of Forever uključuje:

Hydrating cleanser

Iskoristili smo dvije ključne komponente voća bogatog vitaminom, jabukom: ekstrakt jabuka i aminokiseline jabuke, čime su ova sredstva za čišćenje snažna zaštita od posljedica starenja.

Ovaj blagi i hidratantni čistač ostavit će vaše lice čistim i mekim, bez suhog učinka.

Ovo blago mlijeko za čišćenje lica ostavlja kožu vlažnom, mekom i čistom, istovremeno je čini zdravom za ostale procese njenog pomlađivanja.

 

Firming complex

Naš prvi cjeloviti nutritivni dodatak za ljepotu koji pomaže starenju iznutra prema van.

Ove dvije male tablete koje se dnevno uzimaju mogu podržati više unutarnjih sustava tijela, kao i vaše cjelokupno zdravlje i izgled kože.

Jedinstvena formula sadrži mješavinu sastojaka kao što su francuska dinja, morski kolagen i fitoceramidi, koji omogućuju koži hidrataciju, smanjuju pojavu dubinskih bora, povećavaju joj elastičnost i savitljivost.

Proizvod sadrži i Vitamin C, čiji je zadatak održavanje unutrašnjih procesa i zdravlja kože.

 

Firming serum

Sastojka trifluoracetyl Tripepetide-2, peptid sastavljen od tri aminokiseline, oponaša prirodne procese kože sa zadatkom njezinog očvršćivanja i smanjenja pojave finih linija i bora, smiruje kožu i ostavlja glatku kožu.

U kliničkim istraživanjima sastojak je izuzetno povećao elastičnost kože kod ispitanika.

 

Restoring creme

Ova hidratantna krema sadrži više od 15 sastojaka kože.

Aloe Vera sinergistički se pojačava mješavinom eteričnih ulja protiv starenja.

Zajedno, ti sastojci kreme za obnavljanje daju dokazane rezultate za umirujuću kožu i pečat u svim moćnim prednostima koje je vaša koža upravo primila kako biste mogli usporiti starenje kože.

 


Uskoro na tržištu


 

 
%d blogeri kao ovaj: